Dom > NAJČEŠĆA PITANJA

Q: 1. kako da pocnemo da saraрujeљ?

A: Nam svi ekrani su prilagođene, obično počinje od dizajna strukturu i veličinu za kupce. U ovoj fazi, kupac treba da saopštite nam glavna ideja gde prikaz budite na podu, sobu, i drži uza zid. I reci nam detaljne informacije o proizvodima (Veličina, težina, kako se položaj) ili nam pošaljite par uzoraka proizvoda za dizajn ako je moguće.

Q: 2. Gremlini sa crteža?

A: Obično je kupca koji prave umjetnosti same od sebe, ako kupac ima poteškoća ili nemaju dizajnera da napravi crtež, da im pomognemo koliko god nam nude crtež Osnovni sastojak. Dalje je da se boja uzorka pre masovnu proizvodnju.

Q: 3. nudite uzorak?

A: Da, možemo ponuditi prazan uzorak ili slikoviti uzorak od strane ink-jet štampanje, to je uglavnom za kupce provjeriti dimenzije, kvalitet papira, potporne sposobnost.

Q: 4. koliko je to potrebno da bi se uzorak?

A: Prazan uzorak je potrebno 1-3 dana, boja uzorka treba 3-5days.

Q: 5 koliko kosta uzorak?

A: Obično naplacujemo mala suma novca za pravljenje uzorak, samo dovoljno omot trošak. Ne posedujemo novca na pravi uzorak. Kada nalog je potvrdio, trošak uzorak se može odbijati od Ukupna vrednost reda.

Q: 6 možete koristiti je smo uzorak boje tako ink-jet štampanje provjeriti boju u masovnu proizvodnju?

A: Ne, zato što proces štampanja ink-jet je potpuno različito od ofset štampe u masovnu proizvodnju. Boja će se razlikovati od boja u masovnu proizvodnju. Ako korisnici žele da vide kako boje će izgledati u masovnu proizvodnju, mi nudimo kupca A3 ili A4 veličine štampanja dokaz koji je 90% blizu boju u masovnu proizvodnju.

Q: 7. kako isporučujete uzorak?

A: Obično brod po DHL, UPS, FedEx ili TNT. I kurirske troškova plaća kupac protiv dolaska. Ako kupac nema kurir A/C, da pomognemo kupcima pronaci najveći ekonomski kurira agenta, i onda kupac plati nam kurir punjenje, prebacimo to kurir agentu. Ne brini, na onaj svet će biti potpuno nabijen nezavisnim, to je љpeditera.

Q: 8.What je vreme ciklusa za porudžbina na veliko? I uslove plaćanja?

A:  O 15-20days nakon što je depozit dostigne naš račun od strane TT, 40% od ukupnog iznosa kao depozit. Nakon robe završio i provjereno kupce, 60% saldo trebaju platiti onda, to je bilo pre isporuke.

Q: tek je 9 kako da prikažete kupce procedure da se okupe kartonskim prikaz?

A:   Ce nudimo spajajuće uputstvo za po red ili slike. Ako kupac i dalje s mukom nakon pregled montaža instrukcija, ponudićemo video pokazati kupcu jasno o korak po korak.